Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: na czym zarabiacie?
Get Paid Square > DZIAŁ DLA NEWBIE > Luźne rozmowy
ghosti
czas na mala refleksje...

ciezkie czasy, 3ba sie zastanowic na co sie nastawic...

i tak wiekszosc z was nie poda pewnie prawdziwego zrodla, na czym te kokosy zbiera, ale ankieta sie przyda....
krzychu
ja se zaznaczyłem wyszukiwarki (ponad xxx$ zarobione), ale także może nie kokosy ale zawsze coś zbieram na designach stron.
yoorch
narazie zarabiam na gptr.
forex to jest chyba to czego mi potrzeba wink.gif
moze, za jakies 10 lat w gptr rofl.gif
Mentor
Na początku GPTR i HYIP'y później wyszukiwarki, na których zarobiłem bardzo dużo $..... (to były czasy king.gif)

Teraz "bawię" się tylko w Zakłady Bukmacherskie... victory.gif
ghosti
niom az mi sie lza w oku zakrecila jak wspomniales o wyszukiawarkach cray.gif
po pam juz nic nie bylo takie jak dawniej aggressive.gif, chociaz ja sie jeszcze odbilem z xboss'em...

jeszcze nie dodalem chyba orzel/reszka biggrin.gif w firmach gptr
darkspy
moj glos na "promocje firm", ostatnio bardzo dochodowe - wymagany dobry i uczciwy upline oraz odp. wczesne info o otwarciu firmy - zyski przekraczaja nawet 3-4 krotnie wlozony wklad yahoo.gif
Johny Bravo
pracuje jako informatyk smile.gif na razie to jest przyszłość - BUT "death is only the beginning" wink.gif
krzychu
Johny to może się spotkamy na jedych studiach bo też kształce sie w kierunku informatyki, ale jeszcze na tym nie zarabiam bo kocham sie bawić w minidystrybucjach linuxowych smile.gif W czym sie uczysz/umiesz programować, lub pisać skrypty?
q1w2e3
oczywiscie promocja firm, bukmacherka i inne
michal83
Uzaleznilem sie od klikania w reklamki biggrin.gif
Grazia
Surfy i klikania.
cashmaniac
surfy... i tylko surfy ale coraz marniej idzie a pozatym mam mało czasu i gp idzie w odstawkę ;/
dyrcio
Bukmacherka smile.gif
El Polacco
Dzisiaj ciężkie czasy więc trzeba się chwytać wszystkiego biggrin.gif Ale raczej buchmacherstwo biggrin.gif
poop
PTP wink.gif
realista2005
getpaid tyle ze w lose przewaga a potem dopiero $$ i PLN
poop
no lose sie bardzo szybko zbiera biggrin.gif
predi6
surf i kliczki
plem
ptr i surfy
krzychu
w ostatnim czasie naprawy komputerów od strony softu, pisanie programów(w C++) no i troszke w GPTR smile.gif
plem
masz jakas wlasna firma od naprawy softu czy tylko tak dorywczo?
krzychu
dorywczo, czasem w sklepie komputerowym coś pomagam, ale najczęściej ludzie mi przyworzą kompy do domu, a programy pisze na zamówienie w sumie nie jest to duży zysk ale zawsze na flaszke jest smile.gif
plem
hehehe dobre biggrin.gif a kto daje ci zlecenia na programy i iel np. kosztuje u ciebie taka usługa moze kiedys z niej skorzytam tongue.gif
krzychu
na temat kosztów nie moge pisać, ale ostatnio pisałem program dla nauczyciela(oczywiście za friko) który losował numer ucznia, który miał iść do odpowiedzi i losował dla niego 5 pytań z bazy pytań zapisanej w pliku textowym smile.gif
rocky
Sprzedaż reklam w swoich PTR, z tego nawet jest jakaś kasa, bo GPTR, PTP czy nawet szukarki to raczej hobby, bo kasy dużej z tego nie ma. Troche surfy, tu czasem troche tej kasy wpadnie.

Ogólnie to zarobiłem przez net dużooo kasy, ale co jak nie moge powiedzieć rolleyes.gif
arkady
bet at home
fixor
bet-at-home i bwin xD
Ares
ja raczej preferuję firmy ptr.... biggrin.gif trochę juz na nich zarobiłem smile.gif
tomislater
Ja osobiście zarabiam na ptc,ptr etc ale kasa głownie idzie na reklamę, tak normalnie to na AdKontekst, nie dużo ale zawsze coś ;]
dziczek21
PTC PTR ale ostatnio pokazują ząbki wyszukiwarki
bboo1
Polskie PTR i zagraniczne PTC (np, 07bux)
piotrek1349
najlepiej sie zarabia na kamieniolomach:P
adikozek
przeglądarka
sylwunian
TYLKO GPTR biggrin.gif
met
Programy partnerskie zanox.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.